• MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA

    PENTRU PROTECTIA OBIECTIVELOR

    Monitorizare si interventie

Departamentul MG Security de monitorizare si interventie rapida pentru protectia obiectivelor dispune de un sistem complex de dispecerizare si de un numar suficient de echipaje de interventie rapida, localizate in teren.

La solicitarea dispecerului de serviciu, in cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efractie, panica, sabotaj, incendiu, control sistem, cadere de retea, descarcare acumulator, probleme circuit sirena), echipajele de interventie MG Security actioneaza in cel mai scurt timp pentru solutionarea evenimentelor.

Max-Guard Security pune la dispozitia clientilor un dispecerat de monitorizare functional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea agentii de interventie MG Security sunt special pregatiti, dotati cu autoturisme adecvate pentru o deplasare rapida, arma letala sau cu gloante de cauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vesta antiglont, statie radio emisie – receptie cu putere mare de comunicare, echipament corespunzator interventiilor (bocanci, tinuta inscriptionata cu insemnele firmei, tomfa si casca antivandal).

MG Security dispune de caini de paza si protectie speciali antrenati in zonele unde acestia sunt o necesitate.

Mai multe informatii despre serviciul de monitorizare si interventie

In ce consta serviciul?

1. MONITORIZAREA sistemelor de alarmare, prin dispeceratul MG Security, care are rolul de a mentine legatura intre sistemele de alarma conectate si echipajele mobile de interventie, pentru a le mobiliza in caz de alarma. Dispeceratul MG Security recepteaza semnalele de alarma de la abonatii conectati, declansate manual, prin actionarea de catre beneficiar a butonului de panica, dispecerii interpreteaza semnalele in functie de tipul alarmei declansate automat (incendiu, efractie, panica) si mobilizeaza echipajele de interventie rapida si alte forte de interventie, daca se impune (pompieri, politie etc.).

2. INTERVENTIA in cazul receptarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati la dispecerat, se face de catre echipajele mobile de interventie rapida MG Security, iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, in situatiile in care „fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea prinderii infractorilor si a cercetarii locului faptei. In celelalte cazuri, dupa prinderea infractorilor, acestia vor fi predati de indata unitatilor de politie competente teritorial”.

Cui ii este destinat?

Conform art. 28 (1) al Legii 333/2003, „conducatorii unitatilor care detin bunuri, valori si suporturi de stocare a documentelor, a datelor si informatiilor cu caracter secret de stat sunt obligaţi să asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protecţie şi sistemele de alarmare împotriva efracţiei în locurile de păstrare, depozitare si manipulare a acestora, precum si in locurile unde se desfasoară activitati care au un asemenea caracter”. Iar art. 2 (2) al aceleiasi legi prevede ca „persoanele fizice pot apela pentru protectia personala la serviciile unor societati specializate de paza si protectie”.

Asadar, serviciul de monitorizare si interventie rapida antiefractie este destinat preponderent:
– Proprietatilor private, apartamente si vile.
– Cabinetelor notariale, contabile, de avocatura;
– Sucursalelor bancare;
– Sediilor de birouri;
– Magazinelor, localurilor;
– Hotelurilor, pensiunilor;
– Institutiilor publice, obiectivelor militare;
– Unitatilor scolare private sau publice.

De ce sa alegeti serviciul de monitorizare si interventie?

Pentru ca punem la dispozitia dumneavoastra:
-Experienta unui serviciu furnizat celor peste 1000 de clienti activi ai nostri.
-Cele mai rapide echipaje de interventie.
-Distribuirea atenta a acestora ne permite ca interventia la alarma sa fie de cateva minute, indiferent de zona;
-Agentii de interventie sunt atent selectionati si bine instruiti; detin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesionala si avizului politiei pentru portarma;
-Echipamentul personalului de intervenţie este performant, de ultima generatie;
-Optional echipaje dotate cu caini utilitari, special antrenati;
-Cel mai performant dispecerat, capabil sa monitorizeze non-stop un numar infinit de locatii si sa alerteze instantaneu echipajele de interventie.

Alte servicii: